Tømrer

Vi udfører alt i tømrerarbejde og vi varetager med glæde din entreprise

Tømrer

Tømrer med sans for detaljen

Holme Entreprise udfører alt i tømrerarbejde, og vi sætter en ære i at levere resultater i højeste kvalitet med udførlige detaljer. Kontakt os og hør mere om vores ydelser og få et uforpligtende tilbud.

Hos Holme Entreprise har vi stor erfaring i hele tømrerbranchen. For os er det vigtigt, at det færdige resultat står skarpt, og at det holder i mange år frem. Derfor udfører vi kun arbejdsopgaver i høj kvalitet. Derudover er det vigtigt for os at have en god dialog med dig som kunde, så resultatet også afspejles af dine forventninger.

Vi er en virksomhed der går meget op i detaljen. Resultatet skal ikke kun bære præg af god kvalitet, men det også være pænt at se på i mange år. Vi sætter barren højt, når det kommer til kvalitet, og vi udfører kun resultater, vi selv kan stå inde for.

Dine forventninger skal afspejle resultatet

Hos Holme Entreprise lytter vi altid grundigt til dig som kunde og dine ønsker til det færdige resultat. Det er nemlig vigtigt, at du også er tilfreds med det endelige resultat. Dertil er vi heller ikke bange for at være ærlige omkring vores perspektiv på projektet. Vi er altid åbne omkring, hvilke løsninger der er gode, og hvilke der er mindre gode set i et fagligt perspektiv. Vi går nemlig meget op i ærlighed, da vi mener at det i sidste ende altid giver det bedste resultat.

Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om dit projekt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi varetager din entreprise

Har du brug for en entreprenør? Ved større projekter er det oftest lettere for dig, hvis du kun har én kontaktperson til hele dit byggeprojekt. Som professionelt entreprenørfirma har vi stor erfaring, og vi har en håndfuld dygtige samarbejdspartnere, der, ligesom os selv, sætter barren for kvalitet højt.

Uanset om du har brug for en tømrer eller en hovedentreprise står vi klar til at hjælpe. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på 29 72 85 05 eller skriv til os enten på msh@holme-entreprise.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Kontakt os

Kontakt Holme Entreprise

Holme Entreprise udfører ejendomsservice og er specialister i entreprenørarbejde. Skal vi også hjælpe dig? Stil dit spørgsmål eller indhent et uforpligtende tilbud via kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!