Badeværelser

Tidsløse og moderne badeværelser

Badeværelser

Vi realiserer din badeværelsesdrøm

Er tiden inde til at badeværelset skal have en kærlig hånd? Måske skal det nuværende renoveres eller måske skal du have etableret et helt nyt? Hos Holme Entreprise leverer vi unikke badeværelser, hvor æstetik, design og funktionalitet går op i en højere enhed.

Det første skridt er ofte det sværeste at tage, når du står foran et badeværelsesprojekt. Hvordan skal det se ud? Hvad er projektets omfang? Hvad koster det? Spørgsmålene kan være mange og det kan være svært at danne sig et overblik.

Hos Holme Entreprise er vi med dig hele vejen fra A-Z – lige fra første tanke til endt badeværelsesprojekt. Vi vejleder, rådgiver og informerer løbende, og hvis du mangler inspiration er du også velkommen til at trække på vores mere end 20 års erfaring i branchen.

For os, er ingen opgaver er for små eller store. Vi laver alt fra enkelte badeværelser hos privatpersoner til multi-badeværelses- og toiletløsninger for virksomheder og institutioner.

Én samlet løsning

Når badeværelset skal renoveres, er det nødvendigt at inddrage flere forskellige faggrupper, herunder både murere, elektrikere og vvs’ere. Hos Holme Entreprise råder vi selv over en bred palette af håndværkere på tværs af forskellige fag; vi har både murere, malere og tømrere.

Dette gør os i stand til at varetage hele entreprisen på dit badeværelsesprojekt – både som hoved- eller totalentreprise. Vi tager os af koordinationsarbejdet håndværkerne imellem, så VVS’eren bliver færdig til tiden og maleren ikke går i vejen for elektrikeren. Vores fagmænd er vant til at arbejde sammen på kryds og tværs, og ved derfor altid hvad de kan forvente af hinanden. Det sikrer i en smidig og tidseffektiv arbejdsgang og det betyder samtidig at vi kan være yderst konkurrencedygtige på prisen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og tag første skridt

Lad os tage en snak om dit nye badeværelse. Hvilke ønsker og behov har du? Giv os et kald på telefon 29 72 85 05 eller udfyld formularen her på siden. Vi tager en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit drømmebadeværelse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Kontakt Holme Entreprise

Holme Entreprise udfører ejendomsservice og er specialister i entreprenørarbejde. Skal vi også hjælpe dig? Stil dit spørgsmål eller indhent et uforpligtende tilbud via kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!