Facility service

Har jeres virksomhed brug for en ekstra hånd i hverdagen?

Facility Service

Den perfekte løsning for en gnidningsfri hverdag

Vi ved hvad det kræver af vedligeholdelse at holde en ejendom, et kontor eller en virksomhed. Vi ved også hvordan det kan være svært at nå det hele i en travl og hektisk hverdag. Hos Holme Entreprise tilbyder vi facility service fra øverste hylde, så I kan bruge tiden til dét, der betyder noget for jer.

Med mere end 20 års erfaring i branchen, tør vi godt kalde os selv for eksperter i facility service. Eksperter i alt inden for vedligeholdelse af ejendomme, reparationer, entreprisearbejde og rengøring. Vi har et hold af erfarne, professionelle og veluddannede medarbejdere, der dagligt hjælper alt fra større virksomheder til private med alt mellem himmel og jord.

Vores kompetencer spænder bredt og vi kan derfor blandt andet hjælpe med:

  • Rengøring
  • Pasning af grønne områder
  • Ad-hoc opgaver
  • Rensning af tagrender
  • Indhente tilbud på produkter
  • Flytte møbler
  • Diverse tømrer-, maler- og mureropgaver

Med Holme Entreprise på holdet er det kun fantasien der sætter grænser. Står I med en udfordring, finder vi en løsning. Vælg os, hvis du ønsker facility service i verdensklasse.

Fleksibel facility service

Hos Holme Entreprise er fleksibilitet den ultimative grundpille i alle vores løsninger. Når det akutte behov opstår, er det nemlig vigtigt at man ved hvem man skal ringe til. Vi bestræber os derfor på at kunne rykke ud samme dag, hvis der er behov for det.

Vi ved at ikke to virksomheder er ens. Alle vores facility service løsninger er derfor skræddersyede, så de matcher præcis de ønsker og behov, I har. Uanset om I har brug for daglig assistance, et par gange ugen eller “bare når behovet opstår”, finder vi den helt rigtige løsning for jer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Daglig drift af faciliteter

Har I brug for en fast serviceydelse, der altid er til rådighed? Vi hjælper store virksomheder med daglig drift, pleje og service, og vi står også klar til at hjælpe jer.

Kontakt os og fortæl, hvad I har brug for i jeres virksomhed, så giver vi et uforpligtende tilbud. Ring til os på 29 72 85 05 eller udfyld vores kontaktformular, så hører du fra os.

Kontakt os

Kontakt Holme Entreprise

Holme Entreprise udfører ejendomsservice og er specialister i entreprenørarbejde. Skal vi også hjælpe dig? Stil dit spørgsmål eller indhent et uforpligtende tilbud via kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!