Erhvervsrengøring

Rene fordele

Erhvervsrengøring

Fleksible rengøringsløsninger for virksomheder

Velduftende lokaler og rene overflader skaber de bedste forudsætninger for et godt arbejdsmiljø og får samtidig jeres virksomhed til at fremstå flot og indbydende, når samarbejdspartnere lægger vejen forbi.

Søger I en rengøringsaftale hvor fleksibilitet, sans for detaljerne og fokus på jeres ønsker og behov, er nøglebegreberne? Hos Holme Entreprise tilbyder vi skræddersyede rengøringsløsninger for alle typer virksomheder og erhverv. Vi har mere end 20 års erfaring med erhvervsrengøring og leverer skinnende rene resultater – hver gang.

Vores portfolio spænder bredt og vi har derfor udsøgt erfaring med rengøring af blandt andet:

  • Kontorer, mødelokaler og udstillingslokaler
  • Køkkener og kantiner
  • Toiletter og depotrum
  • Receptioner og fællesarealer
  • Lager- og produktionshaller

Kontakt os i dag og lade os høre om jeres ønsker og behov til jeres næste rengøringsaftale.

Vi lever af glade og tilfredse kunder

Gennem vores mange år i rengøringsbranchen har vi lært at ikke to virksomheder er ens. Behovet for erhvervsrengøring kan variere fra alt til rengøring to gange om ugen til en gang om måneden. Ligeså foretrækker nogle virksomheder at deres gøres rent om morgenen, om aftenen eller i weekenden. Nogle foretrækker faste aftaler, andre foretrækker rengøring ad hoc.

Gennem tæt og gennemsigtig dialog sørger vi for at få afdækket jeres ønsker og behov, så vi kan skræddersy en matchende løsning. Vi ved at fleksibilitet og tilpassede løsninger giver glade og tilfredse kunder – og dem vil vi altid gerne have flere af.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og hør mere

Kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer. Ring på telefon 29 72 85 05 eller skriv til os på msh@holme-entreprise.dk, så tager vi en uforpligtende snak om jeres behov for rengøring.

Kontakt os

Kontakt Holme Entreprise

Holme Entreprise udfører ejendomsservice og er specialister i entreprenørarbejde. Skal vi også hjælpe dig? Stil dit spørgsmål eller indhent et uforpligtende tilbud via kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!