Maler

Professionel maling og spartling i høj kvalitet til både erhverv og privat

Maler

Maling og spartling

Hos Holme Entreprise går vi højt op i kvalitet. Vi udfører maler- og spartelarbejde for vores kunder i København, Storkøbenhavn og på store dele af Sjælland. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Hos Holme Entreprise udfører vi malerarbejde både ude og inde. Derudover er vi specialiserede i spartelarbejde. Spartling er grundlaget for det endelige resultat. Hvis ikke spartlingen er lavet ordentligt, bliver det endelige resultat derefter.

For os er det vigtigt, at det endelige resultat bliver perfekt – uanset om du skal have spartlet, malet eller begge dele. Vi garanterer et resultat der står skarpt med et resultat, der er pænt i mange år.

Epoxygulve

Epoxygulve er populære, og det er forståeligt. Det er nemlig både tidløst og funktionelt. Dets jævne overflade er let at gøre rent og egner sig derfor især til industri. Hos Holme Entreprise har vi stor erfaring med epoxygulve, især på de helt store arealer i større virksomheder. Med os på opgaven får du et snorlige resultat i høj kvalitet.

Vil du at høre mere om epoxygulve? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, brug for vejledning eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du brug for en entreprenør?

Hos Holme Entreprise vil vi med glæde stå for din hovedentreprise. Vi klarer alt inden for murer-, tømrer- og malerarbejde, og vi har en håndfuld rigtig dygtige og professionelle samarbejdspartnere til at klare resten. Vi har mere end 20 års erfaring og er fagligt stolte omkring alt, hvad vi laver. Du kan derfor trygt overlade opgaven til os.

Få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os på 29 72 85 05. Du kan også skrive til os på msh@holme-entreprise.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig.

Kontakt os

Kontakt Holme Entreprise

Holme Entreprise udfører ejendomsservice og er specialister i entreprenørarbejde. Skal vi også hjælpe dig? Stil dit spørgsmål eller indhent et uforpligtende tilbud via kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!